Wavemakers scheert hoge toppen in Effie-Index

17 jun, 2020

Erkenning voor doeltreffende perscommunicatie

Great news! Wavemakers staat op nummer 3 in de Belgische Effie-ranking voor de meest doeltreffende agentschappen van 2020. We zijn bovendien het enige PR-bureau in de top 20 en staan fier te blinken tussen enkele grote kleppers. Het bewijs dat we als lokaal en onafhankelijk agentschap het verschil maken met onze creatieve en strategische influencer- en persaanpak.

Wavemakers kon deze plek verzilveren door haar bijdrage als contributing agency aan de verschillende Play Unified- en Dare to Sponsor-campagnes voor Special Olympics Belgium.

Lees meer:

Young pro’s, welcome abroad

Ken je iemand met een vers communicatiediploma op zak die bruist van de goesting om te knallen maar steeds naast de prijs grijpt wegens onvoldoende ervaring? Nochtans brengen deze pas afgestudeerde zoomers heel wat kennis mee. Zo kennen ze de nieuwste generatie TikTokkers en gieten ze de strategieën van onze directors vliegensvlug in een vlammende presentatie.

Bij Wavemakers geven we 1 high potential de kans om tijdens een betaalde stage de kneepjes van het vak te leren. En daar blijft het niet bij. Want is er na een half jaar een match dan kan deze beloftevolle PR-addict een vaste plek in ons team veroveren. Spread the message en laat de young talents hun aanvraag indienen om deel uit te maken van het Young Professionals Program 2020. Ontdek meer op onze website.

Meer nieuws

Hoe een succesvolle digitale persconferentie organiseren?

Hoe een succesvolle digitale persconferentie organiseren?

Virtuele persconferenties. Het werd door de coronacrisis een vast begrip in de mediawereld. Het is een ideale manier om je nieuwswaarde tot bij de media te brengen. Maar hoe organiseer je dat nu zo’n succesvolle digitale persconferentie? Wavemakers has got you covered...

Make.Things.Move op stage bij Wavemakers

Make.Things.Move op stage bij Wavemakers

In aanloop naar mijn laatste jaar communicatiemanagement ging ik in de database van de hogeschool op zoek naar leuke stageplaatsen. Mijn doel was een bedrijf te vinden waar ik op drie maanden tijd zoveel mogelijk zou bijleren. Ik opteerde dan ook niet voor een...

Want to hang out?

Stay tuned!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

[mc4wp_form id="1809"]

Let’s connect: