Wavemakers stoomt je klaar voor de feesten!

4 okt, 2019

De taak van een PR-bureau? De visibiliteit van zijn klanten gedurende het hele jaar optimaliseren. Bij Wavemakers spelen we met verschillende invalshoeken om interessante en relevante content aan te bieden aan journalisten. Ook met de feestdagen in zicht zorgen we voor de juiste content op het perfecte moment. We selecteerden de schitterendste feestproducten van onze klanten om de pers te inspireren.

“De feestdagen, dat betekent voor ons de kersttrui vanonder het stof halen, kleurrijke lichtjes die in de straten fonkelen en cadeautjes kopen voor je geliefden.”

Zo heb je met The Kraken Black Spiced Rum het uitgelezen cadeau voor de echte rumliefhebber. Je ruikt tijdens de feestdagen sowieso beter met het parfum van Le Fabueux Marcel de Bruxelles van ZEB. En je wijn blijft heerlijk fris met de ijsemmer en wijnkoeler van Captain Cork, het Belgische label dat ook 100% natuurlijke en veganistische rugzakken uit kurk maakt.

PR-aanpak
Inspelen, reageren en activeren. Twee maanden vóór de feesten schreven wij al een kerstpersbericht om journalisten te helpen in hun zoektocht naar inspiratie voor feestspecials, cadeaurubrieken en eindejaarswedstrijden.

Who else is excited for Christmas?

Meer nieuws

Goed nieuws voor duurzame toerismeprojecten!

Goed nieuws voor duurzame toerismeprojecten!

29 okt, 2019Hoe duurzaam is jouw communicatie? Duurzaamheid. We horen de term bij veel klanten terugkomen. Het is al langer geen modewoord meer dat enkel door geitenwollensokkentypes wordt gebruikt. Wie als organisatie, overheid en mens niet duurzaam is, zal dat vroeg...

Onbetaalbaar? Onaanvaardbaar!

Onbetaalbaar? Onaanvaardbaar!

29 okt, 2019Begin oktober: heel het land kijkt uit naar de vorming van een nieuwe regering, zowel op regionaal als op federaal niveau. Voor sommige Belgen hangt hier meer aan vast dan voor andere. Wanneer de onderhandelingen voor de terugbetaling van...

Want to hang out?

Stay tuned!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Let’s connect: