Daniel Ost

PR op maat van een hofleverancier

 

Van Japan tot New York staat Daniel Ost wereldwijd bekend als ‘The World’s Leading Floral Designer’. Of het nu gaat om immense creaties voor koningshuwelijken tot het aankleden van de ‘Garden of Madness’ op Tomorrowland, elke florale creatie van de familie Ost is ongeëvenaard. Voor zijn persrelaties rekent de hofleverancier sinds 2015 op de expertise van Wavemakers.

De samenwerking met de vermaarde bloemist startte met de perslancering van het boek ‘Meesterschap’. Snel daarna volgde de communicatieaanpak voor de opening van een pop-up in Knokke-Heist en de media alert over de New Yorkse Orchid Show. Creatief Directeur Nele Ost treedt intussen in de voetsporen van haar vader en verovert met haar florale creaties het hart van menig bloemenliefhebber. Dat kon ook bij onze Belgische pers niet onopgemerkt blijven. Rond de persopening van de permanente vestiging aan de kust werden heel wat interviews ingepland met de beloftevolle bloemenontwerpster.

“Via de perscontacten van Wavemakers kunnen we steeds rekenen op een kwalitatieve visibiliteit in de media.”

Yann Callaert, Managing Director Daniel Ost

Interviews met onder andere Feeling, Trends, Metro, The Art of Living

5 jaar

vaste PR-partner

Voor veel journalisten en voor de vakpers is Daniël Ost uiteraard geen onbekende. Een bloeiend Belgisch bedrijf met ambitie: hallo, nieuwswaarde! Tel daarbij de internationale koers die Nele Ost als creatief directeur met haar team wil varen en je hebt een verhaal waar journalisten met plezier op inhaken. Met elke nieuwe vestiging volgt een resem persartikels: van de online hotspot-rubrieken tot uitgebreide interviews.

Discover our cases.

News.

Hoe een succesvolle digitale persconferentie organiseren?

Hoe een succesvolle digitale persconferentie organiseren?

Virtuele persconferenties. Het werd door de coronacrisis een vast begrip in de mediawereld. Het is een ideale manier om je nieuwswaarde tot bij de media te brengen. Maar hoe organiseer je dat nu zo’n succesvolle digitale persconferentie? Wavemakers has got you covered...

Lees meer
Wavemakers scheert hoge toppen in Effie-Index

Wavemakers scheert hoge toppen in Effie-Index

Erkenning voor doeltreffende perscommunicatie Great news! Wavemakers staat op nummer 3 in de Belgische Effie-ranking voor de meest doeltreffende agentschappen van 2020. We zijn bovendien het enige PR-bureau in de top 20 en staan fier te blinken tussen enkele grote...

Lees meer

Let's connect: