ZEB

ZEB, zoveel meer dan fashion

 

ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken verspreid over bijna evenveel winkelpunten en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast internationale merken heeft ZEB ook verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DEUX by Eline De Munck, Clouds of Fashion by Laurentine. Een sterk Belgisch merk dat zoveel te vertellen heeft. Genoeg om ons PR-hart sneller te doen slaan!

ZEB is al jarenlang een vaste waarde in de fashionindustrie. Maar achter het fashionverhaal schuilt nog veel meer. Een Belgisch ondernemersverhaal om u tegen te zeggen met positieve bedrijfsresultaten, een creatief team … Voor ZEB werkten we een strategisch communicatieplan uit waarbij we nieuwswaarde creëerden voor verschillende journalisten, van de businesspers tot de shoppingpagina’s.

“Met Wavemakers hebben we de ideale PR-partner om alle facetten van de ZEB-story te vertellen aan de pers.”

Erika Mees, Marketing Manager

500+

persartikelen

3,5 miljoen

mediawaarde gecreëerd and still growing strong

Voor de tweejaarlijkse press launch van de nieuwe collecties van de bekende Belgische ontwerpers nodigden we de pers, Bekende Vlamingen en influencers uit om de nieuwe fashioncollecties in avant-première te ontdekken. We regelden exclusieve deals voor de covershoots van de modebladen en nodigden Nina Magazine uit op persreis om samen met Eline De Munck naar New York te gaan voor de shoot van haar collectie.

Ook Astrid Coppens, Tom Waes, Tatyana Beloy en Stien Edlund stonden al te pronken op verschillende covers. VTM kreeg dan weer de kans om Rode Duivel Dennis Praet exclusief behind the scenes te interviewen tijdens zijn shoot voor ZEB. Sportjournalisten konden tijdens een persconferentie met Cameron Vandenbroucke, dochter van en aanstormend wielertalent, in een ZEB-store de collectie ter ere van haar overleden vader ontdekken.

De kick-off van het ondernemersverhaal werd gegeven bij de opening van een vierde ZEB For Stars in Oostende. De economische pers trok richting kust voor tekst en uitleg. Een uitgebreid interview met CEO Luc Van Mol in Trends en De Tijd was voor ons de ‘icing on the cake’. Dat ZEB een fijne werkgever is, konden we in de kijker zetten met de Bring Your Dog To Work-actie. Journalisten konden hun eigen hond meenemen en meegenieten van maar liefst vijftien honden op de werkvloer.

Discover our cases.

News.

Make.Things.Move op stage bij Wavemakers

Make.Things.Move op stage bij Wavemakers

22 apr, 2020In aanloop naar mijn laatste jaar communicatiemanagement ging ik in de database van de hogeschool op zoek naar leuke stageplaatsen. Mijn doel was een bedrijf te vinden waar ik op drie maanden tijd zoveel mogelijk zou bijleren. Ik opteerde dan ook niet voor...

Lees meer
10 tips voor succesvolle crisiscommunicatie

10 tips voor succesvolle crisiscommunicatie

8 apr, 2020Het woord ‘Coronacrisis’ zorgt bij veel ondernemers voor slapeloze nachten, stress en onzekerheid. De manier waarop je communiceert over de impact van deze pandemie of andere crisismomenten heeft een grote invloed op de reputatie en de toekomst van je...

Lees meer
10 tips voor een knallend interview

10 tips voor een knallend interview

8 apr, 2020Een interview voor de camera, op de radio of in de krant: de meesten beginnen spontaan te zweten bij het idee. Moet je binnenkort een interview geven? Of beter: MAG je een interview geven? Lees dan zeker verder want een interview is vooral een kans om jouw...

Lees meer

Let's connect: