Contacteer ons

Ontdek het team

Fris. Ondernemend. Persoonlijk.

Onze mensen. Zij maken het verschil. Samen, als team, elke dag. Elk met hun expertise, hun ervaring, hun goesting staan ze klaar om onze klanten bij te staan. Als partner. Klaar om vooruit te denken, om opportuniteiten te zien en te benutten, om te ontzorgen. Steeds met een open blik, flexibel, realistisch, transparant, enthousiast, energiek. Wij, het team van Wavemakers, wij gaan voor resultaten. Voor impact. We Make.Things.Move.

PR stopt niet aan de grens.

Als creatief strategisch PR kantoor is Wavemakers actief in de hele BENELUX (en ook daarbuiten). In België bedienen we klanten aan beide zijden van de taalgrens (tot in Luxemburg) en ook in Nederland nemen we de PR en communicatie van tal van klanten voor onze rekening. Wie wil groeien over de grenzen heen is bij Wavemakers dan ook aan het juiste adres. Onze basis is ons netwerk, onze relaties en onze kennis van het medialandschap. En in elk land is dat verschillend. Met zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers aan boord houden we voeling met wat leeft in heel België. In Nederland zetten we enkele jaren geleden al een geïntegreerde samenwerking op met het PR bureau PR-ESSURE dat vanuit de hoofdstad Amsterdam de vinger aan de pols houdt bij onze noorderburen.

Wavemakers is ook lid van het wereldwijd netwerk L’Attitude. Zo is maar één telefoontje nodig om een samenwerking met een PR bureau in gelijk wel land ter wereld op te zetten. Wavemakers is het enige agency in België dat deel uitmaakt van dit netwerk van onafhankelijke PR bureaus.

Nieuws en insights.

26 jun, 24
Insights
Verloning van influencers moet evolueren naar een resultaatsgericht model.
Meer lezen
26 jun, 24
News
Wavemakers tackelt employer branding uitdagingen op jaarlijkse marketinghoogmis OMconference.
Meer lezen