Contacteer ons

Onze collega, Friedl, trouwt met uniek bloemenboeket uit LEGO stenen.

14 okt, 24 News

Onze lieve collega, Friedl, is getrouwd! Op 20 september 2024 stapte ze in het huwelijksbootje samen met haar man Stein. In plaats van een dansroutine voor te bereiden, deden we bij Wavemakers PR waar we goed in zijn: persaandacht genereren door verhalen te vertellen die blijven hangen.

We vroegen de LEGO Groep om een uniek bloemstuk te ontwerpen uit de LEGO Botanical collectie en nodigden de pers uit om het verhaal te brengen.

Stein ontpopte zich tot de geknipte man (om de pers te woord te staan). “Friedl werkt als PR-manager al jaren voor de LEGO groep en ook naast het werk zijn de stenen ons leven binnengeslopen”, zei Stein. “Zo bouwde ze al de set met de vintage Vespa scooter en helpt ze mijn opa de Eiffeltoren-set maken. Ik wou haar verrassen met een uniek boeket dat al even bijzonder is als mijn vrouw.”

Op de vraag of ze het boeket tijdens het avondfeest traditiegetrouw zou weggooien lachte Friedl: “Ik heb voor vanavond een boeket uit echte bloemen. Dat gooit net iets makkelijker. Deze houd ik bij als aandenken voor de rest van ons leven!” Bloemen verwelken, maar deze blijven bestaan.

Het resultaat? Een gelukkige bruid en een onvergetelijke verrassing! Het allerbeste van team Wavemakers, Friedl en Stein!

Deel op social media

Deel op social media

Our latest news and insights.

14 okt, 24
Insights
Employer branding = reputatiemanagement = PR
Meer lezen
14 okt, 24
News
Een terugblik op OMconcerence 2024.
Meer lezen
13 sep, 24
Insights
Kwaliteitsvolle (digital) PR is hét antwoord op de nieuwe focus van Google.
Meer lezen

Related cases.

More than 50 satisfied clients