Contacteer ons

Cadeautips voor de feestdagen 

20 nov, 23 News

Het is bijna zover, het aftellen naar de feestdagen. Nieuwjaarsbrieven, kroketjes en ijstaarten maar vooral ook pakjes onder de kerstboom. Het hoort er allemaal bij maar cadeaus openen is misschien wel het leukste van dat alles. Om jullie de hoofdpijn te besparen bij het bedenken van het ideale kerstcadeau, maakten wij alvast een fijne selectie.

Een steentje bijdragen met Mucosokken

Elk jaar pakt de Mucovereniging uit met een unieke, kleurrijke sokkencollectie voor volwassenen en kids. Met deze campagne wordt aandacht gevraagd voor mucoviscidose, de meest voorkomende levensbedreigende erfelijke ziekte in ons land. De sokken hebben dit jaar een koninklijk tintje, want de Mucovereniging kon niemand minder dan kunstenares prinses Delphine van Saksen-Coburg strikken voor het ontwerp. De opbrengst van de sokkencollectie gaat integraal naar wetenschappelijk onderzoek naar mucoviscidose in België. Die zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.mucoweek.be.

Versier je huis met LEGO sets

Wie zich dit jaar thuis op een originele manier in de magische kerstsfeer wil onderdompelen, kan kiezen voor LEGO decoratie. Met de schattige LEGO® Peperkoekversieringen zorg je voor originele versiering in de kerstboom. Of bezoek Heartlake City met de LEGO Friends personages want daar valt er van alles te beleven. Ontdek zo bijvoorbeeld de LEGO® Friends Autumns paardenstal, die werd bekroond tot Speelgoed van het Jaar in de categorie speelwereld.

Fit het nieuwe jaar in met de earbuds van Shokz

Of ga fit (en veilig) het nieuwe jaar in met de earbuds van Shokz. Sinds dit jaar heeft deze innovator een nieuw model. Met het ​OpenFit ontwerp is het voordeel dat je naar muziek kan luisteren en telefoneren zonder je volledig af te sluiten van omgevingsgeluiden waardoor je veilig kan sporten!

Met goede voornemens de fiets op met Oxford Bikes

Het hele jaar door ontspanning met een strik rond? Waarom niet? Oxford Bikes staat al bijna 100 jaar garant voor onbezorgd fietsplezier. Ook met de elektrische fiets. Met een e-Bike geef je wie jou lief is eindeloos veel verrassende fietstochten, mooie uitzichten en ontspannende terraspauzes cadeau.

Tel af naar Kerst met de erotische adventskalender van Babylon Loveshop

Maak het aftellen naar Kerst extra warm met de adventskalender van Babylon Loveshop. Met de sextoys adventskalender van Lovehoney en Womanizer kan je 24 dagen lang genieten van spicy verrassingen. Vaarwel aan een traditionele kerst want je wordt verrast met nieuwe seksspeeltjes, sensuele accessoires, sexy cosmetica, …

We spelen een spel vanavond (of op kerst) met Asmodee!

7 op 10 Belgen zou het leuk vinden om een gezelschapsspel cadeau te krijgen voor kerst. Te begrijpen, want dat cadeau kan je delen met familie en vrienden en is oneindig keer herspeelbaar. Dat is ook het geval met Dixit: Disney edition van Asmodee. Met 84 nieuwe kaarten gebaseerd op iconische Disney & Pixar films, van Steamboat Willie tot Turning Red, boeit Dixit Disney jong en oud. Laat je fantastie de vrije loop. Familieplezier gegarandeerd!

Geniet van een knusse kerst met de heerlijke Hot Chocolate Bomb van Libeert

Kerstmis en gezelligheid gaan hand in hand. Dat en het feit dat de temperatuur tijdens de winter wel eens onder nul durft duiken, maakt het de ideale moment om de magische chocoladebom van Libeert te proeven. De twee pinguïns, Snorky en Splash uit Belgische chocolade, mét verrassing binnenin, zijn gemaakt om te dobberen en te smelten in je tas warme melk.

EzeeTabs to the rescue!

Nog snel je huis duurzaam schoonmaken voor de kerstbezoeken? EzeeTabs to the rescue! Dit nieuwe schoonmaakproduct vervangt de klassieke schoonmaakproducten door duurzame oplostabletten. Meer dan lauwwarm kraantjeswater en een herbruikbare fles is niet nodig om de biologisch afbreekbare EzeeTabs tabletten op te lossen tot 750 ml schoonmaakmiddel.

Deel op social media

Deel op social media

Our latest news and insights.

15 feb, 24
Insights
Sensatie of sensibilisatie? That’s the question.
Meer lezen
15 feb, 24
News
Hoe we vier dagen stof deden opwaaien.
Meer lezen
15 feb, 24
News
The Good Roll en Wavemakers duiken samen het kleinste kamertje in.
Meer lezen

Related cases.

More than 50 satisfied clients