Contacteer ons

Wavemakers tackelt employer branding uitdagingen op jaarlijkse marketinghoogmis OMconference.

26 jun, 24 News

Wie PR zegt, zegt reputatiemanagement. Dat laatste speelt een cruciale rol in alles wat employer branding is. PR is dan ook dé hoeksteen voor elke slimme strategie om talent aan te trekken en aan boord te houden, onmiskenbaar dé uitdaging van elke onderneming vandaag. Onze strategic director Kristof Windels deelt zijn insights tijdens een keynote op OMconference. Wavemakers is andermaal trotse partner van deze jaarlijkse marketinghoogmis.

Op maandag 7 oktober 2024 opent het Elisabeth Center in Antwerpen voor de zesde keer haar deuren voor OMconference. Hét marketinggebeuren van het jaar verzamelt zo’n 1.000 marketing decision makers voor een dag vol inspiratie, innovatie en netwerkmogelijkheden.

Ook dit jaar is Wavemakers trotse partner van OMconference. Innovatie staat centraal bij OMconference dus elk jaar ligt de focus op een fris en actueel thema. In 2024 wordt de synergie tussen de harde en softe kant van marketing onderzocht aan de hand van 4 tracks:

  • Employer branding
  • Data & performance
  • Branding & strategie
  • Tech & innovatie

Wavemakers tackelt de uitdagingen rond employer branding en vooral de interessante rol die PR daarin kan spelen.  Goeie PR verhult het verhaal achter een organisatie. Het geeft inzicht in de cultuur van die organisatie, bouwt geloofwaardigheid, vertrouwen en dus een reputatie op. Daarom dus is PR een onmisbaar luik bij elk plan rond employer branding. Want wie een job zoekt, zoekt een plek waar de basis goed zit, zoekt voldoening, zekerheid, stabiliteit, trots, … Onze strategic director, Kristof Windels, gaat er dieper op in tijdens OMconference.

Herbeleef hier de vorige editie met ons. Ben je er dit jaar graag bij? Schrijf dan 7 oktober alvast in jouw agenda en tickets zijn te koop via: https://www.omconference.be/tickets/.

Deel op social media

Deel op social media

Our latest news and insights.

26 jun, 24
Insights
Verloning van influencers moet evolueren naar een resultaatsgericht model.
Meer lezen
26 apr, 24
News
Team spirit verzekerd tussen Tempo-Team en Wavemakers.
Meer lezen

Related cases.

More than 50 satisfied clients