Contacteer ons

New clients alert

21 dec, 23 News

Het nieuwe jaar nadert. We kijken bij Wavemakers dan ook vol enthousiasme vooruit, op naar nieuwe uitdagingen in 2024. Samen met bestaande klanten, én een aantal nieuwkomers!

Net voor het einde van het jaar voegen we met trots enkele kleppers toe aan ons klantenbestand. Voortaan verzekeren we AG Insurance van strategische PR, verzorgen we de mediarelaties tijdens de KDB Cup (KDB = Kevin De Bruyne) volgend jaar, worden we partner van Callant Verzekeringen voor hun communicatie(strategie), doet het wereldberoemde automerk Volkswagen voortaan ook beroep op Wavemakers en verwelkomen we in ons portfolio eveneens ‘Coup de Ville’, een kunstenparcours van kunstenplatform WARP.

“We geloven in de kracht van earned media en blijven samen met onze klanten streven naar succes en groei door middel van purpose-driven campagnes die het verschil maken. We zijn best wel trots op de nieuwe klanten en kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan in 2024!”, zegt Elke De Mayer, owner en managing director van Wavemakers.

Deel op social media

Deel op social media

Our latest news and insights.

26 apr, 24
News
Team spirit verzekerd tussen Tempo-Team en Wavemakers.
Meer lezen
29 mrt, 24
Insights
Waarom je de media persoonlijke verhalen moet geven.
Meer lezen

Related cases.

More than 50 satisfied clients