Contacteer ons

The Good Roll en Wavemakers duiken samen het kleinste kamertje in.

15 feb, 24 News

The Good Roll, de duurzame toiletpapierproducent uit Nederland, werd in eigen land uitgeroepen tot coolste brand, en richt nu zijn pijlen op Vlaanderen. Voor de marktintroductie kiest het merk voor Wavemakers PR & Communications.

Kak! Het toiletpapier is op. Daar zit je dan mooi op de pot?! Niet als je kiest voor The Good Roll. Met hun uniek concept van duurzaam wc-papier in abonnementsformule heeft het brand een mooie verhaal te vertellen. Wavemakers ondersteunt hen met die ‘grote boodschap’, zowel op het vlak van PR als influencer marketing.


Melle Schellekens, oprichter van The Good Roll, verduidelijkt:

“In Nederland hebben we al heel wat duurzame harten veroverd met ons 100% ecologisch toiletpapier. En met reden. We hebben een missie om de wereld duurzamer te maken, en daar maakt Vlaanderen nu ook deel van uit. Met Wavemakers als partner kunnen we ons verhaal nu ook, zonder bullshit, vertellen aan onze onderburen.”

Wavemakers is klaar om die missie samen te volbrengen.

“The Good Roll is een merk waar we met veel plezier onze schouders onder zetten. Ecologie ligt ook ons na aan het hart. Ook de no-nonsens start-up mentaliteit zorgde meteen voor een klik tussen Wavemakers en The Good Roll. We pitchten heel wat creatieve ideeën om de storytelling, influencer marketing en PR op punt te zetten. Wij zijn alvast ready to roll! Na de marktintroductie, zien we nog heel wat mogelijkheden om op lange termijn samen leuke acties uit te werken”, zegt Elke De Mayer, owner en managing director bij Wavemakers.

Deel op social media

Deel op social media

Our latest news and insights.

26 jun, 24
Insights
Verloning van influencers moet evolueren naar een resultaatsgericht model.
Meer lezen
26 jun, 24
News
Wavemakers tackelt employer branding uitdagingen op jaarlijkse marketinghoogmis OMconference.
Meer lezen

Related cases.

More than 50 satisfied clients