Contacteer ons

Wavemakers is trotse partner van OMconference

04 sep, 23 News

Sint-Niklaas, 4 september 2023 – Wavemakers is dit jaar trotse partner van OMconference. Op maandag 2 oktober slaat het Flanders Meeting & Convention Center in Antwerpen de deuren open om een dag lang de aanwezige marketing decision makers te inspireren met sprekerssessies, trends, real-life cases en strategisch expertenadvies. Dit jaar staat ook Strategic Director van Wavemakers, Kristof Windels, er op de planken voor een sessie over hoe PR dé tool bij uitstek is om je merk te onderbouwen.

De eerste editie van OMconference vond plaats in 2018. Sindsdien is het event uitgegroeid tot event van het jaar voor marketing decision makers. De dag zit gevuld met inspiratie, innovatie én netwerkmogelijkheden. Allen met als doel de beslissingsnemer onder te dompelen in de inspirerende verhalen van verschillende sprekers, experten uit het werkveld.

Elk jaar staat een thema centraal. Dit jaar is dat ‘Valued marketing’. Dat wordt doorheen de dag onderzocht vanuit 4 verschillende invalshoeken: e-commerce, data en technologie, duurzaamheid en branding. Over die laatste invalshoek zal ook Kristof Windels spreken. Hij zal dieper ingaan op waarom PR een effectieve branding tool is voor jouw merk.

“PR en meer specifiek earned media is een heel geschikte tool om awareness rond een merk op te bouwen. Een merk positioneren via kwalitatieve persaandacht zorgt voor geloofwaardigheid bij jouw doelgroep. Om PR succesvol in te zetten, moeten een aantal specifieke zaken wel netjes op orde worden gezet voor er wordt gestart. Wie er strategisch mee omgaat, kan een enorme impact creëren. Wie dat niet doet, kan ook een enorme impact creëren, maar dan wel een heel schadelijke”, zegt Kristof Windels.

Eerste keer

Voor het eerst is Wavemakers partner van het event. “De keuze van de partners gebeurt ook niet zomaar”, zegt Nathalie Vandermeersch van OMconference. “Het zijn stuk voor stuk bedrijven waar een marketing decision maker mee te maken heeft in zijn dagdagelijkse leven. De rode draad in onze aanpak is dan ook kwaliteit.”

Mis het event niet en koop nu jouw tickets. Tot dan!

Deel op social media

Deel op social media

Our latest news and insights.

15 feb, 24
Insights
Sensatie of sensibilisatie? That’s the question.
Meer lezen
15 feb, 24
News
Hoe we vier dagen stof deden opwaaien.
Meer lezen
15 feb, 24
News
The Good Roll en Wavemakers duiken samen het kleinste kamertje in.
Meer lezen

Related cases.

More than 50 satisfied clients